Familjedag.

Ja idag har det vart en familjedag. Jag Magnus och Hanna var till det nya lekkompaniet, oj va ungen va svettig och hade kul. Magnus fick leka en hel del han med och eftersom man är höggravid fick man sitta och fika och titta på för det mesta. Men va nöjd hon va :o) Helt underbart. Hoppas Jenny vill ta med sina skitungar och följa med dit någon dag här. Vilken grej. :o) Hanna är alltid så blyg, men det släppte efter en liten stund som tur va. Somnade när vi åkte därifrån (dock bara 10 min) för efter det åkte vi till pappa å hans fruga och fikade och köpte en blomma ettersom det är deras bröllopsdag imorn. Vidare hem till mamma och hämtade henne. Åkte hem, började med middag, sen kom brossan å hans tjej, så vi har ätit middag, spelat lite spel å så. Så mysigt.

Och eftersom jag inte kunnat sovit mer än en halvtimme åt gg inatt så är jag helt slut nu. Ska gå och lägga mig och snusa på min lilla bebis. (inte så liten längre)

Känner mig lite vimsig, men hur som helst en riktig familjedag. Bara Magnus familj vi inte träffat. Kanske imorn ?

Hoppas ni har/haft en trevlig helg.

En ganska vanlig dag.

Baby har sovit i mora inatt. Så jag tänkte ta mig en rejäl sovmorgon och det kan man ju påstå att jag gjort. Vaknade kl 12 herregud. Men gissa om det var skönt.
Fikade hos mamma, micke kom och busade lite med hanna och kom med lite namnförslag till bebisen :o)
Handlade lite innan vi åkte hem, men får nog storhandla på lördag kanske. fast man ska inte det när alla precis fått lön, för det är ju så mycket folk då. Men vi får väl se.

Emma: Du är så stark, det här är ju som en fis i rymden (eller va brukar du säga sweetie ? )

Ja nu ska jag kolla klart på lyxfällan, sen ska jag hoppas i säng och väcka magnus ifall han har somnat. :o)

Onsdag idah

Gomorron... eller förmiddag ?

Ja vilket som, tänkte jag skulle få lite sovmorgon idag eftersom mamma är här, men min lilla huligan lät mig inte sova. Men det gör inget. Har vilat lite i sängen på morgonen. Sen har jag städat lite. Hanna och mamma har lekt och städat Hannas rum. Blev så fint så :o)
Nu vill Hanna spela spel på datorn, så det är bäst att flytta på sig :o)

Ha en bra dag.


Just det...


I söndags va vi ut på en promenad, Hanna älskar ju att cykla så vi stoppa ungen på cykeln och gick en lång promenad, matade och gosade med några hästar. Solen sken, va så mysigt, eftersom bebisen har fixerat sig så kan jag gå på promenix igen :o) Wiee...
(en bild från i somras dock)

Här är mina älsklingar, myspys i soffan. Bompa för Hanna och sova för Magnus :o)

Va skulle jag göra utan dom här två ?


Idag ska jag iaf ha en liten spa dag för mig själv. Lägga mig i ett hett bad, tända ljus och ha det riktigt mysigt.
Ha en trevlig dag mina vänner.

God Morgon.


Här va jag i v32
Va in på Fl för en liten koll. Bökiga bebis :o)
Mycket sammandragningar, men det va bra ändå.

Som det är nu, så har jag ännu mera sammadragningar (v36) och dom gör så ont. Känns som det håller på att förbereda sig ordentligt. Men det går bra. Behöver inte vila längre nu iaf, för det gör ju inget om bebisen kommer ut nu. Så nu städar jag och flänger som vanligt. Känns ju bra det minsan. H*n har även fixerat sig nu och jag har fått lättare att andas. Så nu det väl bara att vänta på att den ska komma ut. 2-

Knubbiga Jag.

 
V36

Ja hämtade Hanna från dagis, vi spelade ett spel på datorn, hon tycker det är så roligt.
Sen slocknade hon i soffan, helt slut stackarn min. Så hon hade ju lite problem med att
somna nu ikväll, men hon somnade vid 21 tiden till slut iaf.
Har tvättat lite och fixat. Vart köttfärslimpa och päron till middag. Pappa och Karin va hit
och drack lite kaffe. Ska hänga sista tvätten nu och vänta på att det går en månad så
bebis vill titta ut. Någon som har någon bra kur på att sova en månad ? Nähä inte det.

Vi hörs vi hörs.


Wups..

Ingen höjdarbloggare direkt. Men ja idag har jag vart med Hanna på dagis en stund, sjöng och busade nån timma. Sen va jag iväg till bm. Allt såg bra ut. Blodtrycket har sjunkt igen. Tack och lov. Växer som den ska osv.
Var sen till mora, va ju tvungen att köpa kattmat (hos vetrinären) annars får hon snabbt stenar i urinblåsan och blir jätte sjuk. En påse för över 500 spänn. Det är då man funderar på vad man ska med katt rackan till :o) Nej då, hon är så underbar. Stackarn som får stå ut med lilla huliganfia som bråkar med henne hela tiden.
Iaf så tog jag en sallad, hälsade på mamma, handlade lite och for hem. Nu sitter jag här och skriver lite. Glömmer ju av bloggen, hur rolig får man va ???
Ska iaf lägga ut lite bilder också. Jaja så kan det va. Hörs dah.

Och by the way, vore ju roligt om någon skrev nån kommentar eller nått ? Tråkmånsar. :o)

Hipp Hipp Hurra.

Mamma fyller 50 år idag. Grattis. Firade dig i lördags med alla nära, men idag måste ju firas lite också :o)
Och undra just när din hemliga dag dyker upp ? Va tror du mamma ? hihi... Be ready...

Har nyss lämnat Hanna på dagis, hon vaknade vid 7, då gick jag upp för att göra välling (hon brukar vilja ha en skvätt på morgonen) Men då säger hon: Men MAMMA, du kan inte göra välling mitt i natten, gå och lägg dig på en gång. :o)
Men lilla vän det är morgon nu, bara det att det blir mörkare och mörkare mot vintern. Jaha, säger hon, och släpper ned armarna ändå ned i golvet och surar in i våran säng. :o) Hon är ju bara för härlig.
Jag frågade även när vi åkte till dagis: Va ska du göra idag på dagis då ? Men Mamma: Det berättar jag väl när jag har slutat jobba. och världens suck.  Obs.. sorry dah... Inge prat om vädret här inte. Min unge det :o)

Kanske jag ska ta och fixa lite här hemma och duscha och sen ta med mig ungen och åka till mora. Hanna har tjatat en del om att åka till mormor. Och idag passar väl väldigt bra :o)

Ja va ska man säga.

Har inte stängt av datorn på 4 dagarna nu, så den funkar än så länge... men så fort jag stänger av den kommer jag inte få igång den igen. Så  vi får väl se när den själv bestämmer sig för att starta om och göra min dag dyr med en ny dator...
Fuck dator.. blä... får se om jag ska ut till pappa och hämta spjälsäng och vagga och lite bebis kläder... Kan ju vara bra att ha det hemma, så jag slipper åka ut till byn det första jag gör, när ongen kommit.
Ahh... ska ner på magnus jobb nu och terrorisera dom lite innan jag hämtar bebis på dagis.  :o)
Hejj så länge.

Kaputt...

Ja nu är min dator verkligen trasig, kan inte ens starta den. Men ska pröva något som alla säger att man ska göra, får se om den funkar sen dåh. Annars får det bli en ny... Så himla tråkigt, jag hatar att byta saker... Men vi får väl se. Är hos mamma inatt, jag å Hanna. Hanna ville sova här och jag orkar inte åka at å fram, så då tänkte jag att jag kunde sova här jag med. Spelade bingo idag hihi, vann ganska mycket faktiskt. Spelade i tre timmar och vann kanske en 8 ggr. Finemang, eller va säger du maggan ? ;o)
Nej dax å hitt på nå. Sov gott allihopa.

RSS 2.0