Ojj visst glömt bloggen på ett tag...



Här växer det så det knakar, har tack och lov inte gått upp i vikt som jag gjorde förra gg. Fast det berodde ju på HF.
Var på tillväxt UL igår. Allt såg bra ut. Och nu vet vi helt säkert vad det är för kön iaf. Ville inte riktigt tänka till 100 % innan jag fått höra det fler ggr. Men nu vet vi... Så spännande.. Längtar så.
Kommer få föda i Falun igen, men det känns bara bra tycker jag, har lite svårt för mora lasarett överhuvud taget med alla misstag. Hoppas bara att vi hinner till Falun i tid, så det inte bli någon liten garsing eller rättvikare haha... Men det ska nog gå bra. Hanna har redanbestämt vad bebisen ska heta. Magnus gillar det inte, så vi får se vad det blir. Förslag någon ?

Blödigt värre..

Ja kan man verkligen säga. Har nyss kollat på sex and the city filmen och jag grät så mycket, tur att magnus och hanna redan somnat, för ojj  va jag grät... den var verkligen JÄTTE bra måste jag säga. Se den så snart du bara kan om du inte redan gjort det.

Ja va har hänt, jag och Hanna sov hos mamma inatt, eftersom jag lånade tvättstugan mitt i natten. :o)
Hanna somnade tidigt och mamma la sig när mitt tvättpass började, så jag gick hem till micke o maggan. Kom inte i säng förens halv 4 tror jag (och det var bara mattor jag tvättade) hmm.. jaja somnade vid 4 iaf.
Lite trött va jag ju när Hanna vaknade vid 7 tiden. Men efter en halvtimme gick mamma upp med hanna istället så jag fick sova lite till. Väldigt snällt. Tack för det.
Sen har jag och Hanna "lökat" hela eftermiddagen hemma framför tv:n, ingen av oss som ville göra något speciellt.
Vart lite pannkakor när Magnus kom hem. Tog mig ett härligt bad och ja sen vart det film, ganska tidigt började jag se den och nu ska jag snart försöka sova.....

Bye.....

Sovmorgon vare....

Ja visst vaknade först vid halv 8 sen vid 9, så då gick jag upp, ingen ide att ligga kvar då. Har plockat undan lite, ätit frukost, tvättat en maskin och nu ska jag hänga tvättfan, duscha, plocka ihop det jag ska tvätta i mammas tvättstuga (vill ju inte förstöra min egen med mattor och shit) Ego iknow.
Ska hämta Hanna och åka till mamsen, får se vad jag ska hitta på ikväll.. Hälsa på någon i mora kanske :o)
Ska iaf sova hos mamsen, eftersom tvätttiden är 23-07 SUCK.
Men men, kanske vi ses eller kan ta en kaffe ? Ja vem vet....
Ska röra på mig nu så jag kommer iväg någon gg. Puss puss

Lugn Dag

Ja idag när jag skulle lämna ungen på dagis ringde både pappa och magnus mamma och sa åt oss att stanna hemma, för det va någon tok med vapen nere på orsa, så vi åkte ned på magnus jobb och fikade lite. Sen prata jag med dagis och dom sa att dom hade tagit honom, så då åkte vi dit iaf. Hua galning.
Sen har jag vart hemma och fixat lite och Magnus kom hem på lunch.
Hämtade Hanna på dagis och åkte sen till Lena och hälsade på dom och det va trevligt, Hanna lekte med Jessica och när vi åkte hem undrade hon när vi skulle träffa dom nästa gång, så det va ju väldigt roligt och två söta små kattungar hade  hon med. Riktiga busar. (ungarna vart med riktiga busar) :o)
Nu väntar jag på Magnus, sen ska vi skjutsa henne till farmor och farfar, ska sova där inatt lilla busunge. Får jag lite sov morgon imorn, skönt.

Vårdcentralen i Orsa VARNING VARNING

Altså ja.. Jag trodde bara dom som ringde igår hade blitt underligt behandlade, men jag ringde idag för att höra om blåsorna och och utslagen smittar. Jag berättade först läget hur det har vart. Och sen frågade jag om smittriskerna. Ja herregud vilket hysteri det har blivit om det här nudå, dom har ringt både från dagis och många olika föräldrar oj ojoj. Du kan börja med att lugna ned dig. Jag : Men jag är lugn. (pratade helt normalt) vaddå hysteri sa jag ? Ja alla ringer och är helt hysteriska. Jag: Jaha men är det inte normalt att man ringer till er om man har ett sjukt barn och man har frågor om det ? Måste det vara hysteriskt för att det råkar vara flera som ringer om samma sak? Nej men du har fått en liten bok från sjukvården, jaha men den har jag inte kvar, nähäj men du har då fått den. Jaha, MEN JAG HAR DEN INTE KVAR (börjar jag bli iriterad) Nej men då kan du gå in och läsa om det på våran hemsida, ja jag har läst om det och mul och klövsjukan står att det är väldigt väldigt sällsynt på människor. Och det står inte så mycket info om det. Och det jag undrar är ju altså hur länge det smittar så jag vet när jag kan skicka tillbaka henne till dagis utan att det finns en risk att hon smittar. Ja tills det har blivit bättre, tills hon känner sig frisk. Jaha okej sa jag, så då kan jag skicka henne till dagis med blåsor och utslag, dom smittar altså inte ?? Jo lite grann smittar dom ju. Jaha men då är det väl inte lämpligt att jag skickar henne till dagis ? Nej men tills hon blivit bra sa jag juh säger hon. Nej du sa till hon känner sig bättre. Och det är inga fel på henne förutom blåsor och några utslag. Nej men du får ha henne hemma tills hon blir bra. Jaha säg det från början då tycker jag. Sa jag och sen sa hon ja, så du kan lugna ned dig nu, så blir det så bra så. (hade hon vart i samma rum som mig hade hon fått sig en höger kan jag lova dig)
Ska ringa mora istället och höra om det och sen höra om bulorna ihuvudet som hon fått.
Orsa vårdcentral- var god utbilda er i pedagogik och kunskap. Jävla idioter, pinsamt....

Im not gona make it.....

Nej det kommer jag inte... Jädra laster man har. Förra graviditeten va det bästa jag visste majskolvar, med smör och salt... hua... Och nu verkar det vara en blandning mellan choklad och popcorn, försöker låta bli att köpa choklad, för annars finns det en risk att det kan bli frukost, mellanmål.. ja lite hela tiden. Så nu låter jag bli det. Men nu till mitt STORA problem.... popcorn med sour creme & onion krydda... gud hjälp mig någon, min krydda håller på att TA SLUT... Va ska jag ta mig till ? Kryddan finns bara hos marknadsgubbar.... Och jag läste på deras hemsida att dom kommer till orsa (wieehuooo) i slutet av september :o) , men vad ska jag göra tills dess ?? Im not gona make it...
plz help me someone... :o)

Hanna har vart relatift pigg och kry idag, blivit lite som igår kväll nu, men vi får se om det håller sig eller om det blir värre igen. Några på hennes dagis hade fått höstblåsor, så jag antar att det är det hon med har. Ska ringa dom inkompetenta nördarna på vårdcentralen i orsa imorn bitti och se vad dom säger....
Hannas daycare ringde dit idag och frågade lite om det, som te x hur länge det brukar smitta så dom har någon aning om när det är lämpligt för alla barnen att komma tillbaka osv och vad svarar dom ??? Va, ja jag vet inte, du får nog ringa imorgon bitti och prata med en annan....
Bahhhh va ??? Är dom seriösa ? Ja nog va hon seriös allt. Fundera på att byta jobb kanske ? gah.. nej ska inte skriva mer om det nu, blri bara iriterad....

Nej Go Natt mer er.  btw om ni har kryddan hemma, kan n... j... ringa....

Sjuklingen min

Vad är det frågan om ? Ungen har haft feber i ett dygn nu och för några timmar sen fick hon blåsor på tungan så hon va alldeles förstörd gjorde ont för allting. Helt plötligt försvann dom på en kvart typ. Och istället har hon fått utslag över hela kroppen, på två ställen har hon som grupper med utslag ett av dom ställen är vid ögat, så ögat ser lite igen svullet ut. Underliga unge. :o)
Får väl vänta och se om det blir nå bättre. Säkert bara nått virus, men det ändrar sig så snabbt.

Sjuklingen min, nu är hon pigg på alvedon när vi andra vill sova. Mamma är här, ska sova här inatt så nu har Hanna svårt att bestämma sig vart hon ska sova. Om hon någonsin kommer somna... :o)
annars blir det till att nocka ungen ;o) 
Ska se om hon börjar bli nå trött, hon ligger och tittar på planets funniest animals.

Just det, hon va till tandlEEEEkarn idag också, himla underlig keling, undrar om hon får många barn att göra som hon säger... Undrar om hon någonsin ens har träffat ett barn förut. :o) suck...
Men det gick bra iaf, hon sa att hon hade fina tänder. Frågade om hon åt godis och drack läsk, ja sa jag, men hon får bara göra det på helgerna sa hon och då tänkte jag säga, Nej men va säger du ??? vi som bara dricker läsk och äter godis hela veckorna och lyxar till det med middag och frukt på lördagarna...
Ja jag vet, dom säger det väl för att man ska tänka på det, men jag vart så iriterad på kelingen. (sa de iaf inte) :o)
Nej nu ska jag ta hand om skruttungen och kväva magnus ettersom han snarkar så... grr... :o) hihi...


RSS 2.0